Incendiu timisoara

Un incendiu puternic a cuprins în această dimineață toată mansarda unui bloc de patru etaje de pe strada Mehadia zona Complexul Studențesc nr. Flăcările au cuprins o hală din incinta unei foste fabrici de țigări potrivit tionro.


O Casă A Fost Cuprinsă De Flăcări Aproape De Deta Places To Visit Places Visiting

Pompierii au fost chemați.

. Incendiu puternic în apropiere de Timișoara. 22 mai 2022 de Daniel Neacșu. Mai multe autospeciale de la ISU Banat sunt la fața.

S-a dat alarma duminică dimineață în Timișoara după ce mansarda unui bloc s-a aprins ca un rug. Pompierii au fost solicităti la stingerea unui incendiu. Incendiu puternic la o mansardă a unui bloc din Timișoara.

Incendiu puternic raportat duminică dimineață la mansarda unui bloc din Complexul Studențesc din Timișoara. 22 hours agoIncendiu puternic la o hală din Timișoara Video. 60 de persoane au fost evacuate.

Pompierii intervin cu mai multe autospeciale. Flăcările au cuprins o hală de aproximativ 400 de metri pătrați. Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit pe platforma fostei fabrici de țigări la ieșirea din Municipiul Timișoara spre Sacalaz DN59A KM 5.

6 June 2021 0036 Reactualizat la. Zeci de oameni. 23 hours agoUn incendiu puternic a izbucnit duminică după-amiază la o hală de pe Calea Dorobanţilor din Timişoara.

La fața locului au fost trimiși aproximativ 20. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 400 mp. Detașamentul 2 de Pompieri Detașamentul 1 de Pompieri D.

S-a dat alarma duminică după masa după ce un incendiu violent a izbunit în zona Căii Lugojului. Fumul gros care a cuprins. Un incendiu devastator a cuprins mansarda unui bloc la Timisoara duminica dimineata.

Zeci de oameni au fost evacuați. Una dintre halele fabricii. Focul a pornit spun surse de la fața locului dintr-o zonă în care erau depozitate aparate pentru jocuri de noroc.

Conform primelor informaţii este vorba de un depozit aflat la. Alarma a fost dată joi după-masă în jurul orei 1655. Intervenție a pompierilor duminică după-masă la o hală din Timișoara după ce aceasta a fost cuprinsă de flăcări.

Un incendiu a izbucnit duminică dimineață la mansarda unui bloc cu patru etaje din Timișoara. 23 hours agoIncendiu Timișoara. Un incendiu puternic a izbucnit joi după-amiază la fosta fabrică de ţigări a omului de afaceri Zaher Iskandarani care a fost dat în urmărire internaţională după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru contrabandă cu ţigări.

Din primele informații mai multe persoane au fost. Incendiu la o hală în care sunt depozitate scule pe Calea Dorobanților din Timișoara. Suprafața afectată de incendiu are aproximativ 1600 metri pătrați.

Pompierii militari din Timişoara au intrat în această după amiază în alertă după ce un apel la 112 a anunţat izbucnirea unui incendiu de proporţii. O hală din Timișoara a fost cuprinsă de flăcări. Intreaga hala are 400 de metri patrati.

Flăcările au cuprins o hală de aproximativ 400 de metri pătrați în care funcționa un depozit de închiriere scule scrie tionro. La ora 0637 am fost informați de producerea unui incendiu la mansarda unui bloc de patru etaje pe strada Mehadia. 20 hours agoUn incendiu a izbucnit duminica dupa-amiaza la o hala de scule de pe Calea Dorobantilor din Timisoara.

Incendiu izbucnit la o hală din Oradea. La fața locului au fost. Incendiu puternic la o mansardă a unui bloc din Timișoara.

Pompierii au intervenit duminică după-masă la o hală din Timișoara după ce aceasta a fost cuprinsă de flăcări. Incendiu violent la un depozit de unelte. Zeci de oameni au fost evacuați.

Fumul gros care a cuprins hala de aproximativ 400. Din primele informații incendiul a fost anunțat în dispeceratul ISU Banat cu puțin înainte de ora 7. Incendiu puternic joi după-masă la ieșire din Timișoara spre Săcălaz.

Fumul negru și gros care a cuprins depozitul de aproximativ 400 de metri se observă de la mare depărtare potrivit imaginilor publicate de la fața locului de site-ul local Opinia Timișoarei. Incendiu puternic în noaptea de sâmbătă spre duminică la ieșire din Șag spre Deta. 23 hours agoUn incendiu puternic a izbucnit în această după amiază la o hala cu materiale de construcții din Timișoara.

Un incendiu puternic a izbucnit joi după-amiază la ieșirea din Timișoara spre Săcălaz pe DN 59 la km 5. Incendiu de proporţii la ieşirea din Timişoara o hală cuprinsă de flăcări. Fumul gros se vede la mare departare.

Aproximativ 400 de metri pătrați au fost. 6 June 2021 0937. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Pentru deplasarea către locul interventiei au fost alertate următoarele forțe și mijloace. Pompierii intervin cu 1 autoscara de lucru la înălțime 4 autospeciale de stingere 1 autospeciala de prima intervenție si 1 echipaj SMURD. O explozie puternică a avut loc într-un apartament din Ploiești.

Pompierii au evacuat aproximativ 60 de persoane. Pompierii au fost chemați să intervină după ce flăcările au cuprins o hală din incinta fostei fabrici de țigări deținute de Zaher Iskandarani. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului pentru a interveni.

Pompierii militari au fost chemați să intervină după ce fabrica Frigoglass a fost cuprinsă de flăcări. Apoi valvataia s-a extins cu repeziciune si la celelalte locuinte. Zeci de persoane evacuate după un incendiu la mansarda unui complex studențesc din Timișoara.

Inainte de ora 700 locuitorii din cartierul Complexul Studentesc au fost treziti din somn de zgomotul facut de flacarile ce mistuiau primele apartamente de la ultimul nivel. ISU Timiș a intervenit cu mai multe autospeciale. La fața locului intervin pompierii militari cu 9 autospeciale de stingere două autospeciale de salvare și lucru la înălțime și o autocisternă de 30000 de litri cu apă.

Un incendiu puternic a izbucnit duminică dimineață la mansarda unui bloc de pe strada Mehadia din Complexul Studențesc din Timișoara potrivit tionro. Incendiul a cuprins pe o suprafață de aproximativ 1300 metri. Vâlvătaia s-a propagat cu repeziciune la o hală cu unelte de închiriat situată în spetele Hotelului 2000.


En Llamas Comparte Lugar Palacio Mujica Iquique Ano 2008 Follow Chief Miller Use Chiefmille Firefighter Pictures Fire Trucks Firefighter


Pin On Cazare Hotel Astoria Iasi


Pin On Situații De Urgență


Riscuri In Meseria De Pompier Fenomenul Backdraft Flashover Backdraft Firefighter Pictures Firefighter Training


Pin On Jurnaldecraiova


Biserica Ordinului Călugărițelor De Notre Dame 1894 Timișoara Stil Neoromanic House Styles Google Photos Architecture


Pin On Architecture Timiș


Pin On Ideas


Explozie Urmata De Un Incendiu Intr Un Imobil Din Timisoara Mai Multe Persoane Blocate In Interior Timisoara


Pin On Se Intampla In Judetul Timis


Pin On Ideas


Pin On Ideas


Stingerea Incendiilor Servant Timisoara Natural Landmarks


Incendiu Firefighter Fighter Car Hacks


Pin On Architecture Timiș


Interior Palatul Culturii Opera Romană Refăcut Intre 1923 1928 După Incendiul Din 1920 De Către Arh Duiliu Marcu Pia Eiffel Tower Inside Eiffel Tower Tower


Un Incendiu Devastator Pune In Pericol șantierul Autostrăzii Deva Lugoj I Foto Painting Art


Pin On Ziarul Actualitatea


Pin On Curs Cadru Tehnic Psi

You have just read the article entitled Incendiu timisoara. You can also bookmark this page with the URL : https://upinkasanisa.blogspot.com/2022/05/incendiu-timisoara.html

0 Response to "Incendiu timisoara"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel